OSAKARIK

Venäjä vaikuttaa jo Yhdysvaltojen liittovaltiotasolla

Yhdysvaltojen sisäisen poliisiin eli FBI:n päällikkö James Comey on eilen irtisanottu oikeusministeri Jeff Sessionsin ja varaoikeusministeri Rod Rosensteinin päätöksellä. Trumpin presidenttikampanjan ja Venäjän valtion siihen liittyvät sidonnaisuudet jäävät siten julkaisematta.

Edustajainhuoneen tiedustelukomiteassa on vahvistettu Trumpia koskeva esitutkinta, joka nyt ilmeisesti päättyy. Kremlissä on syytä avata kuohuviinipullo ja kallistaa lasia kuten Kekkonen. Paremmin asioita tietävissä piireissä tutkinnan toinen haara on kuitenkin CIA:lla ilman presidentin erillistä määräystä.

Donald Trumpin taloudellisia kytköksiä Venäjälle ei saa tutkia ja mitään jukisuuskuvaa vahingoittavaa ei saa julkaista. Suomi, mihin olet menossa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kaiken lisäksi Trump tapaa tänään Lavrovin. Toivoa sopisi, että häntä ei päästetä yksin tekemään "diilejä", seuraukset voisivat olla katastrofaaliset.

Olli Kankaanpää

Mies on kuin tuuliviiri, mieli muuttuu kulloisenkin avustajan oppien mukaiseksi.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Toissapäiväinen ent. virkaatekevän oikeusministerin Sally Yatesin lausunto senaatissa sekä tieto, että hänen lisäkseen myös Obama oli hyvissä ajoin varoittanut Trumpia Flynnistä, sytytti ennestään kytevän nuotion. Kyllä ajoitus oli onneton Comeyn potkuille. Sekä tapa. Nyt tukijoita on entistä vähemmän. On tämä show, joka tulee jatkumaan vuosia. Riippumatta miten Trump tästä selviää. "Fake news" kiittävät.

http://www.politico.com/story/2017/05/10/comey-fir...

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Oisko kummiskin ettei Comey saanut Clintonia oikeuden eteen ja potkut tulivat tästä syystä? Comey oli Obaman palkkaama, joten voisi heittää teorian ettei Comey aikonut purra häntä ruokkinutta kättä. Trump tuskin tällaista osaa arvostaa kun Hillaryn haastaminen oikeuteen on yksi hänen vaalilupauksistaan.

Olli Kankaanpää

Hilaryn tapauksessa Comey teki kuten piti ja toi sähköpostiasiat julkisuuteen, jotta liittovaltion poliisia ei voitaisi syyttää asioiden peittelystä ennen vaaleja. 500-600 miljoonaa dollaria velkaa Venäjälle, eivätköhän syyt riitä.

Olli Kankaanpää

Donald ei konkurssiensa jälkeen saanut rahaa muualta kuin Venäjältä. Venäjältä hyvin kauaskantoinen projekti, joka tuotti myös hedelmän, toisin kuin vielä Ranskassa.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Yhdysvalloissa on mitä ilmeisemmin siirrytty uuteen aikakauteen, jossa korkea virkamies voi saada potkut milloin ja missä tahansa.

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005204133.html

Olli Kankaanpää

Ja sopivista syistä. Ei tarvitse mennä Turkkia tai Unkaria kauemmaksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eiköhän toimintatapa ollut tiedossa jo ennen Trumpin valintaa.
"You´re fired!"

Toimituksen poiminnat