OSAKARIK

Vladimir Putinin pokka petti, muslimimaissa ei syödä sianlihaa

Venäjän maataloussektorin kehitystä koskevassa kokouksessa maatalousministeri Aleksander Tkachev kertoi esimerkkinä Saksan vievän noin puolet sianlihan tuotannostaan eli kolme miljoonaa tonnia ulkomaille kuten Indonesiaan,  Kiinaan, Koreaan ja Japaniin.

Putin ojensi maatalousministeriään kertomalla, että Indonesiassa ei syödä sianlihaa, yritti pitää pokerinsa ja peitti kasvonsa. EU:n sanktioiden seurauksena maan sianlihan tuotanto on toki kasvanut ja laatu parantunut, mutta siitä huolimatta epäilen indonesialaisten syövän mielummin egyptiläisiä heinäsirkkoja kuin Valko-Venäjän  kautta maahan tuotua ja edelleen välitettyä suomalaista nötköttiä.

Onneksi myös naapurilla on huumorintajua, etenkin kun se tällä kertaa kohdistuu oman hallituksen jäseneen. Pätkä on katsottavissa MTV3:lla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Indonesian väestöstä 20% on muita kuin muslimeja. Se tarkoittaa yli neljääkymmentämiljoonaa ihmistä. Putin saattoi ilveillä turhaan, tietämättömyyttään.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Jos enemmistö päättää mitä vähemmistö syö? Asia oli toki tiedossa ja mahdollisia asiakkaita riittää maailman suurimmassa muslimienemmistöisessä valtiossa.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Venäjä saa syötettyä sekä ideologiansa että ruokansa maksua vastaan. Se tässä oli hauskaa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Monet indonesialaiset syövät kyllä tarjottaessa sianlihaa ja juovat myös olutta. Heidän uskonsa on vapaampaa tällaisista perinteistä islamin rajoituksista. Sama koskee myös Malesiaa. Minulla on aikoinaan ollut melko paljon indonesialaisia kontakteja ja noin puolet heistä oli uskonnon määräysten suhteen hyvin maallistuneita.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Luin äsken Indonesiaa käsittelevää matkaopasta, jonka mukaan sianliha ei ole kovin tapetilla, ainakaan se ei ole kansallisruoka ja tapaus on lähellä tilannetta, jossa myyt eskimoillekin pakastimen.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Indonesiassa tuskin harjoitetaan sikafarmien pitoa, joten siellä tarjottava sianliha lienee lähinnä tuontitavaraa. Kun maan väkiluku on 50-kertainen Suomen väkilukuun verrattuna, niin vaikka indonesialaiset söisivät keskimäärin vain 2% siitä sianlihamäärästä kuin suomalaiset, niin markkina olisi yhtä suuri kuin Suomessa. Joten pidän aivan mahdollisena, että Venäjän maatalousministeri on ollut oikeassa.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Maatalousministeri oli oikeassa, mutta tilannekomiikkaa ei olisi kestänyt edes kyynisempi mies.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tarkoittaakohan tämä sitä, että Suomen kämypiirien ihailema Putinkin ajattelee koko ajan pakonomaisesti islamia ja olipa asia mikä tahansa, on pakko tuoda se keskusteluun? Tästä on esimerkkejä Puheenvuoro pullollaan.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Kumpi pahempi.Boris Johnson moitti sikhi-temppelissä Intian korkeita tuontitulleja
skottiviskeille.Sikheille ei taida alkoholi juurikaan maistua.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Boris Johnson on vain tahattomasti hauska, vai oliko elliittikoulu Etonin kasvatti?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset