OSAKARIK

Iltasanomien päätoimittaja Appelsinistä 25.12 kirjoittamaani blogia ei enää ole.

En ole arvostellut kyseistä päätoimittajaa, vaan ostan hänen lehtensä. Kirjoitukseni oli taas kerran tehty kieli poskella, ja se oli blogihistoriani suosituin. 

Oliko poistaja päätoimittaja vai se toinen päätoimittaja, elämä on täynnä arvoituksia. Arvoisat blogistit, vaikka joku yrittää käyttäytyä kiltisti, niin joku aina antaa sanktion.

Ehkä on parempi olla hiljaa ja jättää sarkasmi ja idiotismi eri henkilöille? Onneksi neljännen valtiomahdin lisäksi on harmaita eminenssejä, jotka ainakin yrittävät pitää valtiollisen päämäärättömyyden ja taloudellisen tasapainon kurissa. Kokoomuksella on iso pyörä pyörähtänyt väärään suuntaan työttömiä koskevien pakkolakien osalta.

Sitä saa mitä tilaa kannatuksen laskun muodossa, äläkä sinä kokoomuksen puoluesihteeri selitä asioita, joista et mitään ymmärrä. Demarien maalintekopaikkaa ei uhkaa edes kokoomus.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Tuskinpa sitä kukaan muu ole poistanut kuin sinä itse. Olit tuohon aikaan vähän ns. "liikuttuneessa mielentilassa", mutta hienoa että muistat sentään kirjoittaneesi blogin.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Oletko ihan varma, en liikutu kuin hautajaisissa, jos sielläkään. Taisin tarkistaa asian seuraavana päivänä, kuten tarkistin. Jopa kommentoin miksi en poistanut kirjoitusta kuten tapaani kuuluu, en ollut poistanut kirjoitusta. Ehkä poltin sen Tapanin päivänä, mutta sen sentään muistaisin.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Onneksekseni pesen parhaillaan likapyykkiä, kone on melkein valmis.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Minulla ei ole mitään sitä vastaan että kytket kirjoittajaprofiilisi kyseiseen toimittajaan. Toisaalta menit kovin pitkälle hänen ulkonäöstään kirjoittaessasi.
Näennäisesti positiivinen kommentointi jonkun ulkonäöstä voi kuitenkin olla henkilön dissausta. Henkilöhän ei tässä tapauksessa tee uraa mannekiinina tms.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Henkilö ei tee uraa mannekiininä ja on lisäksi hyvä toimittaja. Siksi asia ei ollut niin sanotusti dissausta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No joka tapauksessa minulla ei tuota pientä säröä lukuunottamatta mitään sitä vastaan että jatkat toimittaja Appelsiinin julkista fanittamista.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää Vastaus kommenttiin #6

Kuten Väinö Linnan Tuntemattomassa sotilaassa:Suunnattomasti kiitoksia edes pienestä suolaisesta silakasta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #7
Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää Vastaus kommenttiin #8

Kiitos samoin, yritetään kestää toisiamme ihmisinä eriävistä mielipiteistä huolimatta.

Tiina Teittinen

Minusta se oli hauska kirjoitus, joskin oli vähän seksuaalisen häirinnän viitteitä suorasukaisen ihailevissa kommenteissa. Appelssiinin Ullana olisin otettu. Toivon että hän ehti lukea sen.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Enkä minä noin ruma ole enää kuten kuvassani. Seksuaalinen häirintä on kuten veteen piirretty viiva. Tämähän oli miltei jumalan palvontaa. Älä ota minua aina tosissasi, tosissani olen kirjoituksissani, joskus. Minä olen imarreltu kommentistasi. Täytyy päivittää kuva tähän blogiin itsestäni, ainakaan ryppyjä ei ole tullut lisää, muussa kuin rakkaudessa. Niin ja sinäkin olet kaunis nainen. Tuleeko nyt syyte seksuaalisesta häirinnästä?

Juha Hämäläinen

Olli-kolli.

Kun kevät lähestyy niin kollit vilkastuu ja alkavat naaraiden kosiskelun.

Ihan normaalia käytöstä Olli. Olen ollut jo pitkään huolissani Suomen nuorista miehistä. Sellaisista ponnaripäistä, jotka polkevat Kalliossa Jopolla lumisohjossakin etsimässä seksuaalista identiteettiään etnisistä kapakoista, vaikka lähes istuvat sen päällä. Pakkanen varmaan vienyt tuntoaistin.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää Vastaus kommenttiin #13

Täytyy myöntää, että Suomessa kasvaa kauniita naisia. Joidenkin tyttöjen ja poikien mielestä kuusi on kuitenkin kaadettava naapurin metsästä. Tässä mielessä sukupuolien välistä eroa ei ole.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Tosissani olin ainoastaan Appelsinin ulkonäöstä ja kirjoitustaidosta.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Ehkä blogisi on poistettu siksi, että arvostelin kommentissani täällä joskus paljonkin kirjoittaneen Timo Kilpisen (vihr) blogivastinetta U.Appelsinin vihapuhekolumniin. Kilpinen sortui siinä pahasti ja todisti todeksi vain sen, mitä U. Applesin oli blogissaan kritisoinut.

Kannattaa lukea tuo Applesini blogi ja myös Kilpisen. Asenne ko. asioihin on muuten vuodessa jonkinverran muuttunut. Appelsinin "viha"-blogi julkaistiin 01.01..2017.
Löytyvät netistä googlettaen.

Kaikite toimitus voisi poistaa "loukkaavan" kommentin ettei tarvitse tuhota koko blogia. Toki, jos sallit, oli tekstissäsi muutama harkitsematon sana - kuten kai jo mainitsinkin siellä.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Asiat ovat toki muuttuneet, kenties siksi, että lehti myytiin ja joku lensi laulukuoroon.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset