OSAKARIK

Ovatko ihmisoikeudet Suomessa kaupankäynnin väline? Kepu myy makkaraa halvalla

Pääministeri Juha Sipilä tai ulkoministeri Timo Soini eivät puuttuneet Intian erikoisjoukkojen suorittamaan operaatioon, jossa Suomen kansalainen Tiina Jauhiainen, Dubain prinsessa Latifa al Maktoum ja ranskalainen Herve Jaubert kidnapattiin Goan rannikolla purjeveneestä.

Arabiemiraattien johto konsultoi Intian pääministeri Narendra Modia, joka toteutti operaation. Jaubertin kasvot hakattiin tunnistamattomiksi, Tiina Jauhiaisen henkeä uhattiin ja kolmikko palautettiin laivalla Dubaihin. 

Suomen olisi pitänyt lähettää asiasta nootti Intialle ja tehdä asiasta julkinen. Nyt Suomi käy kauppaa kuten Yhdysvaltojen presidentti, joka ei ole kovin tunnettu eettisyydestä. Siniset ja keskusta taitavat olla auringonlaskun puolueita joissa kaikki on kaupan.

Sipilä tapasi Modin 17.4 eikä ottanut asiaa esille, eikä asiaan ole tuonut pöydälle myöskään Timo Soini. Suomen Arabiemiraateille myymiä Patrian valmistamia panssaroituja ajoneuvoja on käytetty Jemenin sodassa, vessapaperista puhumattakaan.

Suomeksi: Suomi on munaton valtio. Mutta onhan meillä Suomi-neito. Elämässä on joitakin asioita, jotka eivät ole myytävissä tai kaupan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Olli Kankaanpää

Keskustapuolue ostaa seuraavaksi kristillisdemokraattien äänet saadakseen sote-uudistuksen läpi.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Miten Pohjan Arvo ei tätä ole huomannut?

Olli Kankaanpää

Kuka Arvo, en tunne kuin Arvo Aallon? Suomen Keskusta tarvitsee uuden arkkitehdin ja rakentajat.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen Vastaus kommenttiin #3
Olli Kankaanpää Vastaus kommenttiin #4

Toimituksen poiminnat