OSAKARIK

Foodora, esimerkkitapaus Suomen tulevasta työmarkkinapolitiikasta

Foodoran johtaja Carl Tengberg on nero, kaikki työntekijät, joille toimeksiantaja määrittelee hinnat, antaa alueen ja maksaa palkan ovat yksityisyrittäjiä. Hallituksen irtisanomissuojaan suunnittelemat uudistukset ovat siten tarpeettomia.

Suomen valtiollekin kustannusallokointisyillä voidaan perustella tuottamattomien henkilöiden irtisanominen pienissä yrityksissä. Jos sinulla on työnjohto olet työntekijä, piste. Pyörälähettiyrityksen johto on kuitenkin eri mieltä ja työntekijöiden tuntipalkkoja laskettiin, kilometrikorvauksista ja sosiaalitiloista luovuttiin ja ruokalähettien määrä optimointiin.

Helsingin Sanomissa julkaistun artikkelin mukaan yrityksessä työskennelleen henkilön tuntipalkka laskettiin kahdeksasta seitsemään euroon. Eikö muka sillä elä, kysyy joku.

Jeesus, mistä kyseinen johtaja on valmistunut ja onko rikostaustaa? Jos ei ole, niin voit vapaasti muuttaa Espanjaan puhelinmyyntifirman pääosakkaaksi Kaivokadun konttoristasi ja perustaa eskimoille lunta myyvän tehtaan. Nyt sinulle nauravat lehmien lisäksi hevosetkin.

Tervetuloa töihin samoilla ehdoilla. SAK kiittää, saamme perustellun syysmyrskyn.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Olli Kankaanpää

Taidan kevään vaaleissa äänestää elämäni ensimmäistä kertaa sosiaalidemokraatteja. Li Andersson, ei vielä. Vihreät: En käy homoklubilla.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

HeHe. Sosiaalidemokraatteja äänestämällä äänestät hallitsoman maahanmuuton puoleata, vapaa valinta.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@1. Edelleen homoklubeilla läpsäily tesktiilihousuihin paidattomana ei ollut mitään vaikutusta vaan siihen, että joku vihreiden naikkonen siellä seisoskeli lentsikassa eikä suostunut istumaan ja lähetti suoraa lähetystä Faceen tietoisesti. Koska siitä toiminnasta on ollut opetusvideoita netistä ja alunperin vihreiltä toisesta maasta. Tämä oppi ja käytti sitä hyväkseen.

Samalla sitten Touko puhuman loihehti puolustamaan, että kansalaistottelemattomuus on ihan jees. Sekaisin oleva nainen sai hyppiä ja vastustella potkurilaitteen sisällä.

Tämä kantturan ottamukset lentokone-episodissa ja Toukon höpinät aiheuttivat suurta negatiivista vaikutusta, ei homopeppuläpsäily.

Monta kertaa on saanut lukea väärät oletukset ja pistää kahdet kädet kasvoilleni Facepalmiksi esitettynä.

Toukon roimimiset takalistoihin ei ollut piirun verran mitään vaikutusta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Sosiaalidemokraatit hankkisivat Afrikasta lisää halpoja polkupyörälähettejä, valtio kyllä elättää kunnes Suomi on konkurssissa.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Viimeksi kun SDP:llä oli hallituksessa sisäministerin jakkara sisäministerinä oli Kari Rajamäki Vanhasen ensimmäisessä hallituksessa. Rajamäki oli kyllä enemmän tunnettu tiukasta poliitiikastaan kuin mistään pyörälähettientuonnista:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kari_Rajam%C3%A4ki

Vanhasen ykkönen istui vuosina 2003-2007.Sen jälkeen on sisäministerinä ollut Anne Holmlund kahdessa hallituksessa ( Kiviniemen ja Vanhanen II) sekä Päivi Räsänen kahdessa hallituksessa ( Stubbin ja Kataisen hallituksissa). Sormesi osoittaa siis jällen kerran aivan väärään suuntaan.

Toimituksen poiminnat