OSAKARIK

Tom Packalen vetää porvoolaista desanttia/dosenttia paremmaksi

Viittaan eilen julkaistuun Helsingin Sanomien kirjoitukseen. 

1. Malesialaisen koneen ampuminen Itä-Ukrainan ilmatilassa oli Barack Obaman vika ja Venäjään kohdistunut  syyte perustui Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaan. ”Kuva pahasta Venäjästä ei ole lainkaan hullumpi väline tässä”. Myöhemmin kansainvälinen tutkintaryhmä totesi Venäjän syylliseksi.

2. Krimin miehityksen jälkeen Packalen vastusti Venäjälle annettuja talouspakotteita.

3. Salisburissä hermomyrkyllä tehdyistä murhayrityksistä ei ole Packalenin mukaan riittävää Venäjään kohdistuvaa näyttöä.

En suinkaan väitä sinua maanpetturiksi vaan hyvän tahtoiseksi idiootiksi. Kuulut samaan joukkoon Laura Huhtasaaren kanssa, jonka mukaan ihmiskunta syntyi 5000 vuotta sitten.

Suojelupoliisilla on tekemättömiä töitä. Johan Bäckman, sinua tulee melkein ikävä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Olli Kankaanpää

Packalen syöttää suoraan lapaan ja perussuomalaisten varapuheenjohtajat Laura Huhtasaari ja Juho Eerola peesasivat. Ymmärtääkö Eerola, että neljäsosa Ukrainasta on Venäjän miehittämä?

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Presidentti Sauli Niinistön mukaan monet epävakaustekijät, joiden luulimme jo jääneen unholaan, nostavat jälleen päätään. Hän sanoi, että näissä oloissa Suomen turvallisuudesta huolehtiminen vaatii erityistä valppautta.

Olli Kankaanpää

Erityisesti tarvitsemme valppautta eduskunnan valiokuntatyössä. En laittaisi Packalenia kaalimaan vartijaksi. Kasakka vie kaiken irtaimen ja pukki syö loput.

Nikolai Holopainen

Kohta 1. Saisiko linkin tutkijaryhmän raporttiin, jossa syyllinen osoitetaan?

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005829485.html

https://www.ksml.fi/ulkomaat/Kansainvälinen-järjestö-vahvistaa-Britannian-tiedot-Salisburyn-hermomyrkystä-mutta-ei-nimeä-myrkkyä-tai-sen-alkuperää/1181818

Toimituksen poiminnat