OSAKARIK

Oulun tapaukset ovat jäävuoren huippu, mitä on pinnan alla?

Tilastotieteilijäkin ymmärtää, että kun on kyse vakavista seksuaalirikoksista, niin suuri osa asianomistajista jättää tutkintapyynnön tekemättä ja tapauksia voi olla julkitulleisiin nähden moninkertainen määrä. Tapaukset eivät rajoitu vain viime kesään ja ne ovat jatkuneet talven aikana kuten oululaisen nuorisokahvilan nuorisotyöntekijä Perttu Kemppainen totesi Hesarin toimittajalle.

Ovatko sisäministeri ja pääministeri munattomia, vai ainoastaan yläpäästään viallisia? Keskustapuolueen kannatuksen laskulle ja persujen nousulle löytyy hyvä syy. Suomi ei ole vain Oulu, kenties täältä löytyy muutama muukin kaupunki ja varsinkin kun tapauksissa ei ole ihon väriä lukuun ottamatta yhdistävää tekijää, voit olla varma ettei Oulu ole yksittäinen poikkeus.

Antti Rinne palasi Suomeen ja vasemmistoliiton Li pelasi korttinsa väärin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Birgitta Kesseli

Viime keväänä (2018) uutisoitiin, että turvapaikanhakijoiden tekemien seksuaalirikosten uhreista lähes puolet alaikäisiä.

Ja mikä saa olettamaan, että alaikäisten raiskausporukoita olisi vain Oulussa!?

Asianmukaisessa adressissa on jo 16 500 nimeä:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3605

Olli Kankaanpää

Ok, teillä on asiallinen kansalaisaloite. Kännykällä kirjoittaminen on vaikeaa, joten hyvää yötä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Kyllä ihan -90 luvulta tulee juttui mieleen . Kun silloin ikäiseni tytöt kertovat kuinka pizzeria takahuoneessa he pizzan maksoivat "toisella" tavalla .

Vuonna 2001 yks tuttu pyysi mua Jyväskylään ulkomaisten kavereidensa bileisiin ja lupas jotta "varma" nainen tiedossa . Kysyin miten mahdollista . Sanoi jotta kotibileissä syötetään ekstaasia tytöille , niin varmasti irtoo . En lähtenyt .

Nää kaikki tämmönen on salattua ja piilotettuja ollut . Mutta nykyään nettiä pitkin kulkee tieto nopee .

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Jokainen tietää mitä siellä pinnan alla on: samanlaista jäätä. Näiden rikosten kohdalla on matemaattinen mahdottomuus, ettei tapauksia olisi myös muualla - ehkä jonnekin alle 10 000 asukkaan kyliin saakka. Tietenkin kulisseja voi yrittää pitää pystyssä niin kauan kuin käsketään.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Onkohan nyt niin, että vain Oulun poliisi hoitaa työnsä ja muualla ollaan silmät ummessa kädet korvilla ?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Lautamiehenä minulla ollut kaksi vastaajaa, joille tuli tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kumpikaan tapaus ei siis ollut raiskaus. Kuinka ollakaan, toinen näistä vastaajista esiintyi(* muslimina, käytti kurdinkielistä tulkkia ja oli kotoisin Oulusta. Hieman epätodennäköinen kotipaikka, kun oikeutta istuttiin Tuusulan käräjäoikeudessa.

Että eihän Isossa-Britanniassakaan islamilaista raiskauskulttuuriyhteisöä ole Lontoosta löydetty? Pidän mahdollisena, että otolliset olosuhteet keräävät samansuuntaisia ihmisiä samalle paikkakunnalle.

Elän siis vielä toivossa, ettei tätä samaa vitsausta esiintyisi maassamme kaikkialla siellä, missä islamille alistettuja ihmisiä on runsaasti. Ei ainakaan Oulun mitassa.

*) Mikä minä ole sanomaan, jos joku imaami sanookin, ettei ole muslimi.

Toimituksen poiminnat