OSAKARIK

Suomessa on noin 70 + tuplat Isisiin kuuluvaa taistelijaa

Voit häiriköiden osalta kertoa luvun muutamalla sadalla, jos haku ei rajoitu ainoastaan raiskaajiin. Kanta-Hämeessä Lammilla oli vastaanottokeskus, jonka taajamassa turvapaikanhakijat joivat kaupassa maitoa suoraan purkista, söivät hedelmiä, jättivät maksamatta ja palauttivat tuotteet osittain syötyinä ja juotuina kaupan hyllylle.

Eräs tapaus istui naapuriauton konepellillä eikä suostunut omistajan kehotuksista huolimatta poistumaan paikalta. Bonuksena nuoret miehet kävelivät kadulla siten, että ohi ei päässyt kuin helikopterilla. Itse en olisi estänyt kolaria. Kiinalaiset ovat myös uusi vitsaus, koska ainakaan Helsingin keskustassa he eivät ymmärrä oikeanpuoleista liikennettä, vessanpöntön käyttöä ja vielä vähemmän suomalaista kulttuuria, koska keskustelut käydään huutamalla.

Nämä tarinat ovat nähneet ja kokeneet lähipiiriini kuuluvat naiset.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Eivät poliitikot tunne islamia,,kansa alkaa tuntea !

Olli Kankaanpää

Kansa vastaa kuten metsä jonne huutaa.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Ehkä koomisin tapaus jonka olen itse nähnyt, tapahtui kaksimetrisen Somalimiehen sekä puolta pienemmän romaninaisen välillä.. Se mitä he huusivat toinen toisilleen on julkaisukelvotonta tekstiä.

Käsirysyyn se päättyi, ja Somalimies poistui paikalta poikansa saattelemana.. Romaninainen huusi perään "tuolta maistuu suomalaisnaisen koukku"

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ollin mainitsemat Isisin taistelijat pitäisi värvätä Suomen armeijaan. He ovat ammattitaitoisia ja kokeneita taistelijoita. Voitaisiin tehdä vaikkapa viiden vuoden palvelusopimus. Voitaisiin muodostaa itärajalle useita komppanioita joitka kuuluisivat Kurkunleikkaajien Pataljoonaan.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Eihän tuo huonolta kuulostava idea sinänsä ole, mutta toisin kuin Suomen tataarit, nämä eivät koe nykyistä Suomea puolustamisen arvoiseksi.

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Hyvä Leo Mirala, vastustan ehdotustasi: eivät ne isisiläiset ole taistelijoita, vaan tappajia; eivät ole lainkaan ammattitaitoisia taistelijoita, vaan kurkunleikkaajia; kokeneita ovat myös pakoon vilistäjinä ja siviilien joukosta suojan hakijoina. Ei heistä olisi ainakaan Suomen armeijassa muuta kuin haittaa.

Toimituksen poiminnat