OSAKARIK

Hesarin toimituspäällikkö Laura Saarikoski ja Pahkasika

Laura on säikytellyt naapureitaan toivottamalla toivottavasti vain aamuisin hyvää huomenta kanssakulkijoilleen. Minulla on viisaampi naapuri, joka töihin lähtiessäni aamulla kello kuusi piiloutuu hissin kulman taakse Suomen pystykorvien kanssa, koska nainen on meikkaamaton ja säästää minut myötähäpeältä.

1. Vaikka suomalainen tuijottaa varpaisiin ollessaan hississä, minä yleensä valistan heitä siten, että tämäkin hissi on jäänyt vuosien saatossa muutaman kerran jumiin.

2. Tänään Hesarissa mainitsemasi BIG talk ei ole Suomessa asumisen este vaikka muuta luulet. Älä käy Panobaarissa jossa lihaa on tarjolla myös takahuoneessa.

3. Sitäpaitsi jos Yhdysvalloissa läheinen suhde vaatii vuosien työn, niin Suomessa suhde saattaa  syntyä ja mennä poikki jo muutaman lasillisen jälkeen.

4. Mainitsemaltasi aidolta ja maanläheiseltä kulttuurilta välttyy, kun et käy kapakoissa ja keskityt matkustamaan ainoastaan hisseissä.

5.Älä mene koskaan Pahkasian Paretskoin Suomen Kuvalehden uusimassa numerossa mainostamaan mummotunneliin, vaikka se joskus tulee kuulumaan maailmanperintölistalle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Olli Kankaanpää

Ilman BIG talkia Suomessa ei synny lapsia, kuten ei synny. Lapset tehdään humalassa, revi siitä.

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Noh, asuin Saskan ja Lauran naapurina muutamia vuosia, ja voin vakuuttaa, että olivat ainakin silloin ihan hyviä naapureita, vaikken Hesarin linjasta oikeina tykkääkään.

Olli Kankaanpää

Hesari on ok, luen ja tilaan myös muita lehtiä.

Olli Kankaanpää

Jos minä olisin vastaava päätoimittaja sanoisin, että Saarikosken juttu on hauska, mutta ei vakavasti otettava. Miehille sattuu joskus vahinkoja, mutta ei Lauran kanssa, toisaalta ei sitä koskaan tiedä. Nyt nukkumaan. Matti heittää unihiekkaa ja naiset vievät.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

En ole lukenut referoimaasi juttua, mutta vaikuttaa siltä, että toimittaja on taas kaivanut pöytälaatikosta se jutun, jossa ihmetellään ja huokaillaan, kun suomalaiset eivät tervehdi. Se juttu on valmiina pöytälaatikossa sen päivän varalta, kun palsta pitäisi saada täytettyä, mutta mitään kirjoitttavaa ei tule vastaan eikä mieleen. Tällaisena päivänä se vakiojuttu sitten kaivetaan esiin, sitä mahdollisesti hiukan koristellaan ja sitten päivän urakan voi taas kuitata tehdyksi.

Olli Kankaanpää

No nainen tuli jenkeistä, minulle se oli viihdyttävää huumoria. Kaikkea ei pitäisi ottaa vakavin mielin. Kun Bisquit kuolee, jos kuolee, maailma tarvitsee korvaavan tekijän, ei kuitenkaan yhteistä nimittäjää.

Käyttäjän PerttiAaltonen kuva
Pertti Aaltonen

Sitten ulkomaalaiset ihmettelevät, että suomalaiset ovat epäkohteliaita ja rasisteja. Suhtautuminen toisiin suomalaisiin on samanlaista. Tästä pitäisi kertoa ulkomaalaisille, että suomalaisilla on tällainen luonne, ei se ole ilkeyttä tai rasismia. Mielestän suomalaiset eivät ole kovin sukurakkaita.

Olli Kankaanpää

Kaikki oñ syntynyt vahingossa äidin perimässä. Kalfiksi kalifin paikalle, ei kuitenkaan Suomi Popin aamuradioon?

Toimituksen poiminnat