OSAKARIK

Jyrki Kataisen taktinen virhe

Jyrki Kataisen ja Jutta Urpilaisen olisi pitänyt käydä kolmikantaneuvottelut perussuomalaisten kanssa mm. Portugalille myönnettävien tukien ehdoista. Nyt perussuomalaisten kannattajille, heidän edustajilleen ja julkisuuteen ei annettu ainoastaan kuvaa vaan selkeä viesti kokoomuksen tukilinjausten sanelupolitiikasta. Kun on vauvan kanssa kehässä, on leikittävä vauvan ja vauvan kavereiden ehdoilla!

Perussuomalaiset ja sosiaalidemokraatit olisivat sopineet hyvin yhteiseen hallitukseen arvojensa ja puolueohjelmiinsa sisällyttämiensä tavoitteiden vuoksi. Jyrki Katainen olisi toivonut perussuomalaisten kantavan seuraavissa vaaleissa ulosmitattavissa olevan poliittisen vastuun. Jyrki, älä enää tyri..

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

J. Gagarin

Puhut totuuden vastaisesti.

Perussuomalaiset eivät Soinin viimeisimmän ilmoituksen mukaan halunneet neuvotella minkäänlaisista ehdoista ja tämä tuli aivan selväksi.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

juuri niin, ja minkä vuoksi? Yritin asian jo selitää, syitä ja seurauksia. Nyt Katainen saa demareiden vihat päälleen keksimällä uuden hallituskuvion, jälleen ennakolta, ilmoittamatta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset