OSAKARIK

Vieteri Väyrynen maailmankartalle

Vaikka aikoinaan äänestin Väyrystä presidentiksi, se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö Paavo voisi olla oikeassa. Mielestäni perussuomalaisten ja demareiden tulisi Väyrysen sanoin kantaa hallitusvastuu keskustapuolueella täydennettynä. Kaikki eivät aina hallituksessa häviä. Häviäjiä ovat yleensä päämisteripuolue ja ohjelmansa muutoin myyneet. Ja kuitenkin, häviön hetkellä voit todeta ajaneesi puolueesi, kannattajakuntasi ja kenties myös Suomen etua. Kunhan keskustapuolue ja kansa unohtaa, ja miksei unohtaisi, vaalirahoitussotkut, jätevesiuudistuksen jne. , niin Vieteriukko Väyrynen ponnahtaa taas laatikosta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Vieteriukko Väyrynen: Hyvin sanottu. Minä sain kokeilla lapsena laatikkoa, josta sen avatessa ponnahti säikyttävä nukke ylös. Nyt on tilanne aivan toinen. Laatikossa on Väyrynen, joka sieltä kannen raosta tarkastelee ulkomaailmaa. Sopivan hetken tullen hän ponnahtaa ulos ja lausahtaa jotain omaa etuaan palvelevaa.

Paavon menneisyys kattaa uskomattoman paljon kaikkea, mitä ei voi edes kuvitella. Siihen mahtuu maanpetossyyte ja Eduskunnan EU:keskustelujen viivästyttäminen vuorokausikaupalla. Ei ollut torkkupeitteitä ei, kun Väyrynen meni välillä torkahtamaan. Viime vaalien jälkeen hän piti koko Eduskuntaa ja Suomen kansaa jännityksessä siitä, mitä se Paavo oikein haluaa ja tekee? Uskomatonta itsekeskeisyyttä.

Jos Väyrystä ei olisi ihan oikeasti hänet pitäisi keksiä. Ehkäpä vain Arto Paasilinna olisi kyennyt parhaissa voimissaan kirjoittamaan tuollaisesta henkilöstä. Romaanista olisi tullut taatusti maailmanmenestys.

Toimituksen poiminnat